luni, 11 februarie 2008

Baby tree, un cadou inedit


Mai sunt cateva zile pana pe 14 februarie, Sf. Valentin (ziua indragostitilor). De obicei, ca barbat oferi iubitei flori plus un cadou. Ei bine, am gasit solutia 2 in 1:cadou si floare in acelasi timp, fara sa pari zgarcit.
Este vorba de Baby Tree, un pui de floare bagat intr-o capsula micuta, care poate fi purtata la chei, la celular la gat.
Puteti comanda baby tree pe siteul : http://babytreeonline.com/. Gasiti aici trandafiri, crini, orhidee si alte plantute simpatice.
De asemenea, si ca fata puteti oferi un baby tree iubitului si sa ii spuneti ca este copilul vostru. Acesta poate fi un test bun pentru a vedea cum reactioneaza partenerul la ideea de "copil". Nu imi asum responsabilitatea pentru eventualele cazuri incare iubitul da bir cu fugitii.

marți, 5 februarie 2008

Cum sa faci cadouri (I)

Sa zicem ca ai de facut un cadou pentru cineva mai special, deci nu putem scapa cu un cadou clasic(am spus cate ceva despre cele "clasice" si voi reveni).
Fiind cineva special, il/o cunosti bine. Ii cunosti pasiunile. Cauta un cadou legat de ceea ce ii place. O carte, un bibelou , un breloc(!:)) reprezentand ceva din hobby-ul respectiv poate avea un efect mult mai bun decat, sa zicem, ceva scump.
De exemplu, tricoul Ferrari pe care l-am primit din Italia este unul din cadourile mele favorite. Ar fi putut sa imi aduca tot felul de minunatii insa bucuria a fost foarte mare cand am vazut tricoul (original Ferrari , din Italia de la mama lui).
Concluzie: te ganedsti ce pasiuni are persoana respectiva si i-ai gasit cadoul potrivit.

Incep promotiile pentru 14 februarie, Ziua Indragostitilor

Un magazin online despre care chiar vroiam sa scriu, , care este "sora" lui ghelir, despre care am scris in alt post. Motto-ul acestui magazin este "Doza zilnica de shopping", are la fel ca si ghelir cate un produs pe zi, este pentru fete , numai bun cand ai de facut un cadou unei fete.
Zazazoo a inceput campania: Reteta secreta a senzualitatii. Timp de 5 zile Zazazoo ofera produse care vor face 14 februrie o zi de neuitat.
Urmariti acest site zilnic, puteti gasi cadoul cautat aici.

sâmbătă, 2 februarie 2008

Cadou pentru un fotograf

Tocmai mi-a venit o idee despre ce as putea sa ii fac cadou unui prieten fotograf. Aparatura foto nu, posibil sa fie cam scumpa si sa nu stiu ce sa aleg, nu merge sa il intreb ca iese aiurea, trebuie sa fie surpriza.
Este la Universitatea libraria accea de langa sala Dalles, nu stiu cum se cheama, insa acolo au multe carti/albume cu fotografi de arta. De cateva ori am admirat chiar cu el colectiile de fotografii prezentate in carti. Sunt destul de scumpe, dar eu cred ca o sa ii faca placere.